Toont alle 9 resultaten

Wat is een railroede?

De railroede is een mooie combinatie van de traditionele gordijnrail en de roede. Een railroede heeft de luxe uitstraling van een gordijnroede maar het ophangsysteem is gelijk aan dat van een gordijnrail. Dit gordijn ophangsysteem kan zowel aan het plafond als aan een wand worden bevestigd. Een voordeel van railroedes is dat er langere gordijnen aan kunnen hangen dan aan een gordijnroede.

Railroede kopen

De railroede is leverbaar in 3 diktes en 3 kleuren. De railroede in het zwart, wit en rvs worden gemaakt van een zware kwaliteit aluminium. Deze kunnen naar wens op maat gemaakt worden. U kiest uw gewenste lengte en eventuele bochten, vervolgens gaan wij voor u aan de slag en maken het op maat. Bij ons kunt u zelf de maat van uw Railroede bepalen tot 4 meter, tot 5 meter en tot 6 meter.

Om uw railroede compleet en functioneel te maken zijn er een aantal essentiële accessoires nodig, zoals steunen, glijders en einddoppen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, en ervoor te zorgen dat u niks vergeet, hebben wij dit in het bestelsysteem verwerkt. Hierbinnen hebben wij een ruim aanbod in keuze mogelijkheden om de railroede naar uw wens in te vullen.

Over Rails en Roedes

Door onze 15 jaren ervaring op het gebied van raamdecoratie en gordijnsystemen zijn wij een bekende speler op de markt. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden en met een tevreden gevoel naar huis gaan. Staat uw gewenste product er niet tussen? Wilt u meer weten over railroedes of heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw bestelling? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder!