Toont alle 3 resultaten

Bent u op zoek naar een railroede 20 mm? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. In deze maatvoering bestaat ons assortiment uit drie verschillende kleuren: zwart, wit en RVS. Alle railroedes zijn gemaakt van Europese kwaliteit.

Railroede 20 mm

Deze railroede is dé oplossing voor gordijnen met een haakbevestiging. Uw overgordijn of vitrage wordt met haakjes aan het gordijn op de runners gehangen. Tijdens het bestellen kunt u gemakkelijk kiezen uit verschillende soorten glijders en bochten. Ook de einddoppen kiest u zelf uit. U kunt kiezen uit kegelvormige, basic of bolle einddoppen. Daarnaast bepaalt u zelf te lengte van de railroede waardoor de railroede altijd op maat gemaakt is.

Railroede 20mm kopen

Het bestellen van een railroede 20 mm doet u gemakkelijk en snel online. U kiest zelf het soort einddoppen, de gewenste bocht en het soort glijders. Zijn er onduidelijkheden of heeft u vragen over de railroede 20mm? Neem contact met ons op. Bel ons via 06 145 879 55 of mail naar verkoop@rails-en-roedes.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies!