Toont alle 10 resultaten

Gordijnrail op maat

Mooie gordijnen kunnen niet zonder een mooie gordijnrail. Een gordijnrail vormt de basis voor het ophangen van gordijnen. Wij kunnen gordijnrails op maat leveren tot wel 7 meter uit één stuk. U heeft dus geen losse koppelstukken of eventuele losse bochten in de rail. Naast de mooie designrails, hebben wij ook gordijnrails van ons eigen huismerk in het assortiment. Deze basic gordijnrail bieden wij aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen en is gemakkelijk te monteren.

Zwarte gordijnrails of witte gordijnrails, gordijnrails op maat, gordijnrails met bocht en wave gordijnrails. Bij Rails-en-Roedes vind je alle mogelijkheden omtrent gordijnrails.

Gordijnrail met bocht

Eén of meerdere bochten in een gordijnrail is bij Rails-en-Roedes geen probleem. Wij bieden buigservice aan zodat elke rail in iedere ruimte past. Een gordijnrail in een hoek of in een erker kunt u precies op maat laten maken. Tijdens het bestelproces geeft u aan welke bocht(en) de rail moet hebben en vervolgens maken wij de rail precies naar uw wens. Mocht de bocht die u wenst er niet tussen staan, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij krijgen graag samen met u naar een oplossing.

Gordijnrail op maat bestellen

U kunt bij ons gordijnrails op maat bestellen. De gordijnrail kan wel tot 7 meter uit één stuk gemaakt worden. Een gordijnrail wordt op basis van de door uw gewenste maat gemaakt. Wilt u hulp bij het inmeten van een gordijnrail of railroede? Maak dan gebruik van onze online meethulp. Tijdens het bestelproces kunt u heel eenvoudig de gewenste lengte van de gordijnrail doorgeven en bestellen. Daarnaast voegt u heel makkelijk en snel de benodigde onderdelen toe om de gordijnrail op te hangen. Wij berekenen voor u hoeveel onderdelen u nodig heeft bij de gordijnrail. Zo weet u zeker dat u voldoende onderdelen besteld om de gordijnrail goed te kunnen ophangen en bevestigen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.