Toont alle 9 resultaten

Op zoek naar een gordijnrail wand? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De gordijnrails zijn te bestellen in drie kleuren: grijs, zwart en wit. Ook kunt u kiezen uit de vorm van het gordijnrail voor aan de wand. Moet deze rond of vierkant zijn? Alle gordijnrails zijn 100% maatwerk en kunnen worden samengesteld in een lengte van maximaal 7 meter.

Gordijnrail voor aan wand

De gordijnrails voor aan de wand zijn gemaakt met een handbediend railsysteem. Deze gordijnrails zijn dan ook geschikt voor complexere situaties, bijvoorbeeld voor erkers. De gordijnrail kan in diverse bochten worden gebogen, de gordijnrails is daardoor eenvoudig te bevestigen aan wanden. Bekijk de verschillende varianten bij het desbetreffende product in het bestelproces. Staat uw bocht er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een oplossing.

Steunen wand gordijnrail

De steunen van de gordijnrail wand zijn gemaakt met een kliksysteem waardoor montage nog sneller gerealiseerd is. Voor de gordijnrails bieden wij wandafstandsteunen, deze steunen zijn standaard uitgerust met het smartclick systeem. De gordijnglijders zijn a-symetrisch. De glijders zorgen ervoor dat het gordijn iets voor de rail loopt. De handleiding meten en monteren helpt u met de verschillende stappen, zodat het een meten en monteren een eenvoudig klusje wordt.

Gordijnrail wand kopen?

Het bestellen van een gordijnrail wand gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!