Toont alle 3 resultaten

Op zoek naar stijlvolle zwarte railroedes? Dan bent u bij Rails en Roedes op het juiste adres. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Door de verschillende mogelijkheden en opties is er voor elke klant een gewenste optie.

Maten railroede zwart

De railroedes zijn leverbaar in drie verschillende maten.
De zwarte railroede in 20 mm is gemaakt van zware aluminium kwaliteit. Deze zwarte railroede is de oplossing voor gordijnen met een haakbevestiging. Door middel van haakjes wordt het overgordijn of de vitrage aan het gordijn op de runners gehangen.

De zwarte railroede in 28 mm wordt voor uitlevering behandeld met een siliconen spray. Deze spray zorgt ervoor dat de glijders soepel door de rails glijden wat er voor zorgt dat de railroede ook geschikt is voor minder zware gordijnstoffen. Deze zwarte railroede is ook gemaakt van zware aluminium kwaliteit.

De zwarte railroede in 35 mm is de top op het gebied van railroedes. De steunen van deze railroede worden verstevigd waardoor zware gordijnen zoals black-outs of dim-outs, een perfecte ondersteuning bieden aan de rail.

Uitstraling railroede zwart

De railroedes zwart zijn leverbaar met diverse einddoppen passend bij het ontwerp van de railroede. Rails en Roedes biedt u kegelvormige, bolle of basic einddoppen aan, zodat de uitstraling stoer, robuust of elegant is.

Zwarte railroede kopen

Het bestellen van de railroedes is gemakkelijk. Tijdens het bestelproces kiest u zelf de lengte, het soort glijders en de einddoppen. Mocht u hulp nodig hebben of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.