Toont alle 9 resultaten

Op zoek naar een wave gordijnrail die geschikt is voor elke gordijnstof? Dan bent u bij Rails-en-Roedes op het juiste adres. De wave gordijnrail is namelijk te gebruiken voor elke situatie. Een wave gordijn is een gordijn met regelmatige golven, die ontstaan doordat aan de bovenzijde van het gordijn een transparante band is gestikt.

Bevestiging wave gordijnrails

Doordat de wave rail in diverse bochten kan worden gebogen, is het eenvoudig te bevestigen aan wanden en plafonds. Door gebruik te maken van een plafondsteun kunt u de wave gordijnrails naadloos tegen het plafond monteren, waardoor de steunen aan de voorzijde niet zichtbaar zijn.

Bij Rails-en-Roedes worden alle wave gordijnrails, schilderijrails en railroedes voor uitlevering behandeld met een siliconen spray. Dit zorgt er voor, ook bij minder zware gordijnstoffen, dat de glijders soepel door de rails glijden. De wave gordijnrail is dé oplossing voor bijvoorbeeld erkers.

Accessoires wave gordijnrails

De wave gordijnrails kunnen worden geleverd met verschillende montage onderdelen: zoals pluggen, schroeven, glijders, waverunners en einddoppen. De gordijnrails worden op maat gemaakt en alle montageonderdelen zijn gemakkelijk toe te voegen aan uw bestelling.

Het opmeten van een wave gordijnrail

Moeite met het opmeten van de wave gordijnrail in uw erker? Geen probleem, met deze tip wordt het meten een stuk makkelijker: plak met tape de vorm van de wave gordijnrail op de vloer. Meet vervolgens de rechte stukken en vul de afmetingen in op onze product pagina. Bekijk voor meer tips onze meethulp.

Op zoek naar een ander type gordijnrail? Bijvoorbeeld een rail voor vitrage, een overgordijn of vlinderplooi? Ook dan kunt u bij ons terecht. Bekijk onze productpagina’s of neem contact op voor een vrijblijvend advies.