Toont alle 9 resultaten

Railroedes voor gordijnen met een vlinderplooi zijn snel te bestellen bij Rails en Roedes. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het leveren van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zodoende weten wij voor iedere vlinderplooi de juiste railroede te vinden!

Ons advies

Weet u niet hoe u de juiste railroede voor een vlinderplooi samen moet stellen voor uw interieur? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij kunnen u adviseren welk type railroede bij uw situatie past en of u het best kunt kiezen voor een rechte railroede, of een railroede vlinderplooi met een bocht. Wij leveren standaard bochten voor railroedes, maar ook op maat gemaakte bochten.

De mogelijkheden voor de railroede

Daarnaast zijn de railroedes leverbaar in verschillende diameters en kleuren. Gaat u voor een zwarte railroedewitte railroede, of een railroedes in RVS? Al deze kleuren zijn leverbaar in verschillende diameters: RR railroede 20mmRR railroede 28mmRR railroede 35mm. Onze railroedes voor vlinderplooi gordijnen zijn leverbaar tot een lengte van 600cm. Onze railroedes bieden optimaal gebruiksgemak voor ieder soort gordijn. Dit wordt gewaarborgd door een speciale behandeling met siliconen spray die voor aflevering van iedere railroede wordt aangebracht.

Railroede vlinderplooi kopen

De bestelling van uw railroede vlinderplooi doet u gemakkelijk en snel online. Heeft u hulp nodig bij de samenstelling van uw railroede systeem voor uw vlinderplooi gordijn? Bel ons via 06 145 879 55 of mail naar verkoop@rails-en-roedes.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies! Bij online bestellingen op onze website kunt u ook aangeven of u bijpassende wand- of plafondsteunen wenst, einddoppen of eindstoppen mee wilt bestellen en in welke ruimte u de bestelling wilt laten leveren. Zo zorgen wij ervoor dat u de bestelling niet verder uit hoeft te zoeken en direct op de juiste plek afgeleverd wordt!