Toont alle 6 resultaten

Witte gordijnrails

Bent u op zoek naar witte gordijnrails die passen bij uw interieur? U bent bij bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan gordijnrails, die wij aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. De DS gordijnrails en KS gordijnrails zijn te verkrijgen in wit, zwart en grijs. Bij Rails en Roedes worden al uw gordijnrails, schilderijrails, railroedes en gordijnroedes voor levering behandelt met een siliconenspray, zodat de glijder soepel door de rails beweegt. 

Accessoires gordijnrails

Tijdens het bestelproces van de witte gordijnrails heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een aantal onderdelen. Wilt u bijvoorbeeld einddoppen aan uw witte gordijnrail? Of een bevestiging set om het monteren van de gordijnrails gemakkelijk te laten verlopen? Klik dit dan aan in het keuzemenu bij het artikel. Ook is er de mogelijkheid om een referentie in te vullen. Geef in dit veld aan waar de witte gordijnrail wordt gemonteerd, dit scheelt tijd bij het uitzoeken!

Lengte gordijnrails

De gordijnrails wit zijn te verkrijgen tot een lengte van 6 meter Maar de RR gordijnrails basic, DS gordijnrail wit, KS gordijnrail wit en de RR Gordijnrail Evo Ovaal zijn zelfs te verkrijgen tot een lengte van 7 meter. 

Extra mogelijkheden

De gordijnrails van Rails-en-Roedes zijn 100% maatwerk en daarom geschikt voor iedere situatie. De gordijnrails zijn tevens te gebruiken voor wave plooien en voor zware gordijnen. In het bestelproces is het ook mogelijk om bochten te laten maken voor uw witte gordijnrail. Ideaal voor gordijnen in een erker! 

Gordijnrails wit kopen

Het bestellen van de witte gordijnrails gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!