Toont alle 9 resultaten

Railroedes vormen de basis voor het ophangen van gordijnen. Een railroede heeft de uitstraling van een roede maar is voorzien van een ingebouwde gordijnrail. Wij leveren railroedes tot maximaal 600 centimeter, verder kiest u de maat zelf.

Ons assortiment railroedes

Een railroede op maat biedt Rails-en-Roedes in verschillende varianten aan. Zo hebben wij de RR Railroede 20mmRR Railroede 28mmRR Railroede 35mm en de RR Solid Railroede. Alle opties zijn in verschillende kleuren te verkrijgen: in het witzwart en rvs. Ook is het mogelijk om de railroede te voorzien van een bocht. Het enige wat u hoeft te doen is het doorgeven van de plek waar de bochten moeten komen. De ideale oplossing voor in een erker.

Railroede op maat bestellen

Bent u erover uit welke railroede op maat u wilt bestellen? Tijdens het bestelproces kunt u eenvoudig de gewenste lengte van de gordijnrail doorgeven. Ook kunt u de einddoppen, montage en glijders kiezen. Wij maken vervolgens de gordijnrails voor u op de juiste maat. Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op.