Toont alle 2 resultaten

Grijze gordijnrails

Voor het aanschaffen van grijze gordijnrails bent u bij Rails en Roedes aan het juiste adres. Bij ons kunt u de DS gordijnrails en KS gordijnrails in het grijs bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Naast gordijnrails grijs verkopen wij ook railroedes, gordijnroedes en schilderijrails. Voor uitlevering van uw gordijnrails grijs wordt de gordijnrail behandeld met een siliconen spray om de glijder soepel door de rails te laten glijden.

Accessoires

Naast grijze gordijnrails heeft u ook accessoires nodig om de gordijnrail optimaal te gebruiken. Tijdens het bestelproces kunt u gemakkelijk de gewenste gordijn accessoires kiezen. Omdat wij het u zo gemakkelijk mogen willen maken kunt u tijdens het bestelproces gemakkelijk de gewenste accessoires selecteren. U kunt het volledig naar wens invullen!

Gordijnrails grijs kopen

Voor een gemakkelijk en eenvoudig bestelproces van gordijnrails kunt u bij Rails en Roedes terecht. Zijn er onduidelijkheden of heeft u nog vragen over de gordijnrails? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen.