Toont alle 2 resultaten

Grijze gordijnrails

Bent u op zoek naar een grijze gordijnrail? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. Bij ons kunt u de DS gordijnrails en KS gordijnrails in grijs bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. De gordijnrails zijn helemaal op maat te maken en verkrijgbaar tot 6 of 7 meter. Naast de grijze gordijnrails verkopen wij ook railroedes, gordijnroedes en schilderijrails. Voor uitlevering van uw gordijnrails wordt de gordijnrail behandelt met een siliconenspray om de glijder soepel door de rails te laten bewegen.

Accessoires gordijnrail grijs

Om de grijze gordijnrail optimaal te kunnen gebruiken heeft u ook enkele accessoires nodig. 

Tijdens het bestelproces kunt u alle accessoires naar uw wens samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende einddoppen voor de gordijnrail. En omdat de montagesets samengesteld zijn voor verschillende ondergronden, denk aan beton, gips of hout is er voor elke situatie een gewenste montage set. Dit maakt het in bevestigen van de grijze gordijnrail heel eenvoudig.  

Grijze gordijnrails met bocht

De buigservice van Rails-en-Roedes zorgt ervoor dat er voor elke ruimte een passende gordijnrail is. De voorbeelden in het bestelproces helpen u de juiste afmetingen bij de juiste onderdelen in te vullen. Wilt u hulp bij het inmeten van een gordijnrail? Maak dan gebruik van onze online meethulp

Extra mogelijkheden

De gordijnrails van Rails-en-Roedes zijn ook geschikt voor wave plooien en zware gordijnen. Wave plooien zijn te herkennen aan de gelijkmatige plooi aan de bovenkant van het gordijn. Doordat de gordijnen gelijkmatig worden opgehangen aan de waverunners ontstaat er een plooi. Door de siliconenspray bewegen ook de zwaardere gordijnen soepel door de rails. 

Gordijnrails grijs kopen

Het bestellen van de grijze gordijnrails gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!