Toont alle 9 resultaten

Vind gemakkelijk en snel een railroede voor een wave gordijn bij Rails en Roedes! Met ruim 15 jaar ervaring weten wij de juiste railroede te vinden voor uw wave gordijn! Een wave gordijn kenmerkt zich door zijn gelijkmatige golven die ontstaan door een transparant gestikte baan aan de bovenzijde van het gordijn. De montage van de juiste railroede maakt het geheel stijlvol af.

De mogelijkheden van een railroede

Railroedes voor wave gordijnen kunnen gemonteerd worden aan het plafond, maar ook aan een wand. Hiervoor biedt Rails en Roedels een divers assortiment wand- en plafondsteunen. Hierbij is het zelfs mogelijk om een railroede voor uw wave gordijn te kiezen met één of meerdere bochten in de railroede. De railroede kan in een maximale lengte van 600cm geleverd worden. Ook maatwerk is voor ons geen enkel probleem! Lukt het niet om uw gewenste samenstelling van de railroede wave te vinden op onze site? Neem dan contact op om uw wensen door te spreken.

Ons assortiment

Onze railroede wave kan geleverd worden in de diameters RR railroede 20mmRR railroede 28mmRR railroede 35mm. Leverbaar in de kleuren wit, zwart en RVS. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor de stijlvolle RR Solid railroede 35mm x 16mm in geborsteld aluminium. Voor uitlevering worden onze wave railroedes behandeld met siliconen spray, waardoor uw wave gordijnen soepel door de rails rollen.

Railroede overgordijn kopen

De bestelling van uw railroede wave doet u gemakkelijk en snel online. Bij het bestellen kunt u aangeven of u de railroede wave wenst in een rechte uitvoering, of met één of meerdere bochten. Ook kunt u direct de gewenste wand- of plafond steunen, einddoppen en eindstoppen mee bestellen. Wenst u meerdere railroedes tegelijkertijd te bestellen? Geef in de referentie aan voor welke ruimte u de railroede bestelt en wij leveren het juiste product in de juiste ruimte af. Heeft u hulp nodig bij het bestellen? verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij helpen u graag verder!