Toont alle 2 resultaten

Railroede wit

Bent u op zoek naar een witte railroede? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het goede adres. In ons assortiment bieden wij verschillende soorten railroedes aan. Zo kunt u kiezen uit de RR Railroede 20 mm en RR Railroede 28mm.

Bochten in railroede

Wij kunnen de railroede ook voorzien van bochten. Dit kunt u aangeven in het bestelproces bij het desbetreffende product. Daarnaast kiest u zelf de lengte van de railroede, tot een maximum van 600 centimeter, wat betekent dat de railroede altijd op maat is.

Accessoires

De witte railroede is te bestellen met verschillende einddoppen. Rails-en-Roedes levert de volgende doppen: kegelvorm, basic, bolle of insteek. Alle rails worden voor uitlevering behandeld met een siliconen spray. Deze spray zorgt ervoor dat de glijders soepel door de rails glijden, ook bij de minder zware gordijnstoffen.

Witte railroede kopen

Het bestellen van een witte railroede van Rails-en-Roedes doet u gemakkelijk en snel. Tijdens het betellen kiest u zelf welk soort glijders u wilt en of u een bocht nodig heeft. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig tijdens het bestellen? Neem dan contact met ons op.