Bestellen Rails en Roedes

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail zijn de door u bestelde producten weergegeven. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via info@rails-en-roedes.nl . Het kan zijn dat uw e-mail adres onverhoopt verkeerd in ons systeem geregistreerd staat. We kijken dit dan direct voor u na.

Verzendkosten

Bij www.rails-en-roedes.nl betaalt u €15,95 verzendkosten binnen Nederland en België. Vanaf €150 NL en BE vanaf €250,- per order worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Omdat wij veel tijd en zorg aan de verzending besteden en onze verpakking continu blijven verbeteren, zijn wij genoodzaakt een deel van die kosten in rekening te brengen. Hiermee garanderen wij een correcte aanlevering.

Bezorging

www.rails-en-roedes.nl werkt samen met Tielbeke. De verzending van onze pakketten verloopt dan ook volgens de richtlijnen en werkwijze van deze Nederlandse post- en pakketservice. Standaardlevering houdt in dat wij u de volgende extra bezorgopties kunnen bieden: Nadat uw bestelling door ons verwerkt is ontvangt u per e-mail de bijhorende Track & Trace gegevens van uw bestelling. De link in deze e-mail verwijst u naar de website van de vervoerder. Op deze website kunt u de statusupdates met betrekking tot uw levering volgen. Houdt er wel rekening mee dat u deze e-mail behoort te ontvangen, nadat wij uw bestelling daadwerkelijk verwerkt hebben. Heeft u geen e-mail met Track & Trace gegevens ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via info@rails-en-roedes.nl

Levertijd

Leverbaar binnen 2 tot 7 werkdagen. Uiteraard streven wij er naar ook deze producten zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Bestelling wijzigen

Wilt u uw bestelling wijzigen? Neem dan tijdig contact met ons op via info@rails-en-roedes.nl. Het wijzigen van een bestelling is mogelijk tot 12 uur na plaatsen van uw bestelling.

Betaalmogelijkheden