Toont alle 9 resultaten

Bent u op zoek naar een railroede plafond? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De railroedes voor het plafond zijn leverbaar in de kleuren: wit, zwart en RVS in de afmeting: 20 mm, 28 mm en 25 mm.

Bochten in railroede

Een bocht nodig? Dat is voor de railroede 20 mm en 28 mm geen probleem. Maak een keuze uit de getoonde bochten die wij voor u kunnen buigen. Het buigen van een bocht is voor railroede 35 mm niet mogelijk, mede vanwege de verstevigde kwaliteit.

De kwaliteit en service

De railroedes van Rails-en-Roedes worden helemaal op maat gemaakt en zijn gefabriceerd met Europese kwaliteit. De railroedes worden voor uitlevering behandeld met een siliconen spray. Hierdoor glijden de glijders soepel door de rails. Ook bij minder zware gordijnstoffen.

De afwerking van de railroede

Tijdens het bestelproces voor de railroedes voor aan het plafond kunt u kiezen uit: verschillende steunen, de vorm en kleur van de einddoppen en de mogelijkheden van de glijders. Ook kunt u een referentie meegeven. Geef hierbij aan in welke ruimte de railroede wordt gemonteerd. Dit wordt vervolgens vermeld op het geleverde pakket. Dit scheelt u weer uitzoekwerk, handig!

Railroede plafond kopen?

Het bestellen van een railroede voor aan het plafond doet u gemakkelijk en snel online. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen, via 06 145 879 55 of mail naar verkoop@rails-en-roedes.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies!