Toont alle 2 resultaten

Gordijnrails zwart

Bent u opzoek naar op maat gemaakte zwarte gordijnrails? Bij Rails en Roedes bent u aan het juiste adres! De DS gordijnrails en KS gordijnrails zijn bij ons in het zwart te verkrijgen tegen een aantrekkelijk prijs. Heeft u een bocht nodig? Dat kan! Tijdens het bestelproces kunt u uw gordijnrail gemakkelijk naar uw wens bestellen. Bij Rails en Roedes worden al uw gordijnrails, schilderijrails, railroedes en gordijnroedes voor levering behandeld met een siliconen spray.

Accessoires zwarte gordijnrails

Om uw gordijnrail optimaal te kunnen gebruiken heeft u, naast de zwarte gordijnrails, ook een aantal accessoires nodig om de gordijnrail optimaal te gebruiken. Tijdens het bestelproces kunt u gemakkelijk de gewenste gordijn accessoires uitkiezen.

Gordijnrails zwart kopen

Bij Rails en Roedes bestel je gemakkelijk en snel. Je kunt kiezen of u een bocht wilt, wat voor soort glijders en de montagesets. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnrails en gordijnsystemen is Rails en Roedes een bekende speler op de markt. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord!