Toont alle 2 resultaten

Gordijnrails zwart

Bent u op zoek naar een zwarte gordijnrail? Dan bent u bij Rails & Roedes aan het juiste adres. De DS gordijnrails en KS gordijnrails zijn bij ons in het zwart te verkrijgen tegen een aantrekkelijk prijs. Deze zwarte gordijnrails kunnen zowel aan het plafond als aan de wand bevestigd worden. De zwarte DS gordijnrail valt mooi weg tegen het plafond door haar afgeronde design. De wand gordijnrails zijn uitgerust met het smartclick systeem waardoor ze gemakkelijk zelf te monteren zijn. Deze design gordijnrails zijn geschikt voor alle plooien zoals de waveplooi.

Zwarte gordijnrail op maat

Alle gordijnrails zwart worden speciaal op maat gemaakt op basis van uw wens. U kunt zelf de gewenste maat voor uw gordijnrail opgeven. Onze gordijnrails kunnen wel tot 7 meter uit één stuk op maat gemaakt worden. Wij kunnen uw gordijnrail tot op de millimeter nauwkeurig op maat maken. Wilt u hulp bij het inmeten van een gordijnrail of railroede? Maak dan gebruik van onze online meethulp.

Gordijnrails zwart met bocht

Naast het op maat maken van uw gordijnrail, zijn één of meerdere bocht(en) in de rail, voor bijvoorbeeld in een erker, geen enkel probleem. Wij bieden buigservice aan zodat elke rail in iedere ruimte past. Tijdens het bestelproces kunt u heel eenvoudig de gewenste bocht(en) met daarbij de juiste afmetingen aangeven. Zwarte gordijnrails met bocht zijn gemakkelijk en snel te bestellen bij Rails & Roedes.

Accessoires zwarte gordijnrails

Om uw gordijnrails zwart optimaal te kunnen gebruiken heeft u, naast de zwarte gordijnrail, ook een aantal accessoires nodig. Tijdens het bestelproces kunt u gemakkelijk de gewenste gordijn accessoires uitkiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld bijpassende zwarte glijders of zwarte waverunners verkrijgbaar die mooi wegvallen in de zwarte gordijnrail. Wij adviseren het aantal steunen en het aantal glijders welke u nodig heeft bij de aangegeven lengte van de gordijnrail.