Toont alle 2 resultaten

Gordijnrails zwart

Bent u op zoek naar een zwarte gordijnrail? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De DS gordijnrails en KS gordijnrails zijn in het zwart te verkrijgen tegen een aantrekkelijke prijs. Deze zwarte gordijnrails kunnen zowel aan het plafond als aan de wand bevestigt worden. Het afgeronde industriële design van de zwarte DS gordijnrail valt uitstekend weg tegen het plafond. De wand gordijnrails zijn uitgerust met het smartclick systeem waardoor de rails gemakkelijk zelf te monteren zijn. Deze zwarte design gordijnrails zijn geschikt voor alle plooien, waaronder ook de waveplooi.

Zwarte gordijnrail op maat

U kunt zelf de gewenste maat voor uw gordijnrail opgeven. Onze gordijnrails kunnen namelijk tot 7 meter uit één stuk op maat gemaakt worden. Wilt u hulp bij het inmeten van een gordijnrail of railroede? Maak dan gebruik van onze online meethulp.

Gordijnrails zwart met bocht

Naast het op maat maken van uw gordijnrail, zijn één of meerdere bocht(en) in de rail, voor bijvoorbeeld in een erker, geen enkel probleem. De buigservice van Rails-en-Roedes zorgt ervoor, dat er een geschikte gordijnrail voor iedere ruimte is. Tijdens het bestelproces kunt u heel eenvoudig de gewenste bocht(en) met daarbij de juiste afmetingen aangeven. De zwarte gordijnrails met een bocht zijn gemakkelijk en snel te bestellen bij Rails en Roedes.

Accessoires zwarte gordijnrails

Om uw gordijnrails zwart optimaal te kunnen gebruiken heeft u, naast de gordijnrail, ook een aantal accessoires nodig. Tijdens het bestelproces kunt u eenvoudig de gewenste gordijn accessoires uitkiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld bijpassende zwarte glijders of zwarte waverunners verkrijgbaar, die het industriële design van de gordijnrails positief benadrukken. Op basis van de door u ingevulde gegevens adviseren wij het aantal steunen en glijders voor uw zwarte gordijnrail. 

Gordijnrails zwart kopen

Het bestellen van de zwarte gordijnrails gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!