Toont alle 9 resultaten

Zoekt u een railroede vitrage? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het goede adres. Een vitrage railroede of een railroede voor een inbetween gordijn kan op maat geleverd worden door Rails-en-Roedes. Een vitrage is een lichtgewicht gordijn van transparante stof. Deze stof maakt het mogelijk om van binnenuit door het gordijn heen te kijken, terwijl het anderzijds privacy biedt om van buiten naar binnen te kunnen kijken.

Assortiment railroedes vitrage

Het lichte gewicht van deze stof maakt het mogelijk om te kiezen uit een breed aanbod vitrage railroedes: RR railroede 20mmRR railroede 28mmRR railroede 35mm of RR Solid railroede? Deze verschillende soorten railroedes zijn leverbaar in de kleuren zwart, wit en RVS, zodat de railroede van uw vitrage passend is bij uw interieur.

Bochten in railroede

Of u nu gaat voor een rechte railroede voor uw vitrage of voor een vitrage railroede met een bocht, Rails-en-Roedes biedt voor elke situatie een geschikte oplossing. Wij leveren rechte en gebogen railroedes tot een lengte van 600cm. Op zoek naar een railroede met een bocht? Bekijk ons standaard assortiment railroede bochten en vindt de bocht die past bij uw interieur. Kunt u niet de gewenste railroede bocht vinden in ons getoonde assortiment? Neem contact op om de juiste bocht te laten maken die aan uw wensen voldoet!

Vitrage railroede kopen

Bestel eenvoudig uw nieuwe vitrage railroede via Rails-en-Roedes. Kies uw gewenste lengte van de railroede en geef eenvoudig online aan welke afwerking u wenst bij uw nieuwe vitrage railroede. Gaat u voor een vitrage railroede met wand- of plafondsteunen, of kiest u liever voor een railroede zonder plafond- of wandsteunen, maar met einddoppen of eindstoppen op de railroede? Het kan allemaal gemakkelijk en snel aangegeven worden bij uw online bestelling. Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem contact met ons op via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55 en wij helpen u snel verder.