Toont alle 10 resultaten

Gordijnrails handmatig bediend

Rails & Roedes levert kwalitatief hoogwaardige gordijnrails. Naast de bekende KS gordijnrail en de DS gordijnrail, hebben wij ook gordijnrails van ons eigen huismerk in ons assortiment. Deze bieden wij aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. We hebben mooie basis kleuren zoals zwart, wit en grijs. Bij Rails en Roedes kunt u uw gordijnrails op maat laten maken, zo zijn bochten in de rails en de gewenste lengte van de rails, bijvoorbeeld tot 5, tot 6 of tot 7 meter, geen probleem. Dit kunt u tijdens het bestel proces selecteren, vervolgens gaan wij hiermee voor u aan de slag.

Gordijnrail accessoires

Naast gordijnrails zelf heeft u een aantal essentiële accessoires nodig om de gordijnrail zijn werk te kunnen laten doen. Wij willen het u graag zo gemakkelijk mogelijk maken daarom kunt u tijdens het bestelproces de gewenste gordijn accessoires selecteren. Wij bieden hierbij diverse opties zodat u dit volledig naar wens kan invullen.

Over Rails en Roedes

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie is Rails en Roedes een bekende speler op de markt. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Dus staat uw gewenste product er niet tussen, is iets niet duidelijk of wilt u voor u overgaat tot aankoop meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.