Toont alle 6 resultaten

Gordijnrails, handmatig en elektrisch bediend

Rails & Roedes levert kwalitatief hoogwaardige gordijnrails. Naast de bekende KS gordijnrail en de DS gordijnrail, hebben wij ook gordijnrails van ons eigen huismerk in ons assortiment. Deze bieden wij aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij Rails en Roedes kunt u uw gordijnrails op maat laten maken, zo zijn bochten in de rails en de gewenste lengte van de rails geen probleem. Dit kunt u tijdens het bestel proces selecteren, vervolgens gaan wij hiermee voor u aan de slag.

Gordijnrails accessoires

Naast gordijnrails zelf heeft u een aantal essentiële accessoires nodig om de gordijnrail zijn werk te kunnen laten doen. Wij willen het u graag zo gemakkelijk mogelijk maken daarom kunt u tijdens het bestelproces de gewenste gordijn accessoires selecteren. Wij bieden hierbij diverse opties zodat u dit volledig naar wens kan invullen.

Elektrische bediening

Gaat u liever voor gemak? Naast handmatig te bedienen rails, heeft u bij ons ook de mogelijkheid om elektrisch bedienbare gordijnrails te bestellen. Dit is een uitkomst als u zware gordijnen hebt hangen voor uw ramen of als deze te hoog hangen om ze op een verantwoorde manier open te kunnen schuiven.

Over Rails en Roedes

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie is Rails en Roedes een bekende speler op de markt. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Dus staat uw gewenste product er niet tussen, is iets niet duidelijk of wilt u voor u overgaat tot aankoop meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.