Toont alle 10 resultaten

Gordijnrails op maat gemaakt

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige gordijnrails die passen bij uw interieur? Dan bent u bij Rails en Roedes aan het juiste adres. Wij bieden onze rails aan in drie verschillende kleuren, namelijk: gordijnrails wit, gordijnrails zwart en gordijnrails grijs. Bij Rails en Roedes worden al uw rails, schilderijrails, railroedes en gordijnroedes voor levering behandelt met een siliconenspray, zodat de glijder soepel door de rails beweegt. Dit geldt ook voor de zwaardere gordijnen. 

Maatwerk gordijnrails

Alle gordijnrails van Rails en Roedes worden naar uw wens samengesteld. Ook is het mogelijk om uw gordijnrail te voorzien van bochten, ideaal voor bijvoorbeeld een erker. In het bestelproces bij de producten kunt u kiezen waar uw bocht moet zitten en wat de afmetingen hiervan zijn. Een gordijnrail zijn te bestellen tot 6 of 7 meter. Hulp bij het inmeten van uw gordijnrail? Maak dan gebruik van onze online meethulp.

Accessoires gordijnrails

Naast de gordijnrail heeft u ook enkele accessoires nodig om de rail zo optimaal mogelijk te gebruiken. In het bestelproces kunt u de gewenste gordijn accessoires selecteren. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende einddoppen of de soort waverunners voor het gordijn. Wij bieden hierin diverse opties zodat u dit volledig naar wens kan invullen. 

Gordijnrails ophangen

Tijdens het bestellen kunt u kiezen uit verschillende montagesets. Doordat de rails op diverse ondergronden kan worden bevestigt, kunt u kiezen uit een montage set voor: beton (of stenen), gips of hout. Ook kunt in het referentieveld in het bestelproces aangeven voor welke ruimte de gordijnrail is gemaakt. Dit bespaart u tijd en daarmee wordt het ophangen van de gordijnrail heel eenvoudig.

Gordijnrails kopen

Het bestellen van de gordijnrails gaat gemakkelijk en snel. Rails en Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!