Toont alle 2 resultaten

Railroede 35 mm

Voor een railroede in de maat 35 mm bent u bij ons aan het goede adres. De RR Railroede 35mm bieden wij aan in twee verschillende kleuren. Namelijk zwart en rvs. Heeft u liever een witte railroede? Dan kunt u gaan voor de RR Railrode 28mm. Wij leveren de railroede tot 600 centimeter, u kiest zelf de lengte van de railroede. De railroede is te monteren met een wand, plafondsteun of “in de dag” steun.

Heeft u zware gordijnen? Dan is de RR Railroede 35mm uitermate geschikt. De steunen zijn verstevigd waardoor de railroede, bij zware belasting, zelf ondersteuning biedt aan de rail. Voor de railroede zijn er diverse opties einddoppen beschikbaar, kies zelf welk soort u wilt. Gaat u voor basic of insteek?

Het buigen van een bocht is voor dit type railroede niet mogelijk, mede vanwege de zware kwaliteit. Indien dit wel gewenst is, bieden wij de 28mm railroede aan in 3 kleuren. Indien hierin verdere informatie gewenst is, kunt u ons hiervoor uiteraard benaderen middels telefoon of e-mail.

Railroede 35mm kopen

Het bestellen van een railroede gaat eenvoudig. Het kiezen van einddoppen, glijders, eindstoppen en de montage doet u gemakkelijk en snel bij het product. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.