Toont alle 2 resultaten

Bent u op zoek naar een railroede 35 mm? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De RR Railroede 35mm is leverbaar in twee verschillende kleuren: zwart en rvs. Heeft u liever een witte railroede? Dan is de RR Railrode 28mm een goede optie. Wij leveren de railroede 35 mm tot 600 centimeter, waarbij u zelf de lengte kunt kiezen. De railroede is te monteren aan een wand of aan het plafond.

Zware gordijnen?

Dan is de RR Railroede 35mm uitermate geschikt. De steunen zijn verstevigd waardoor de railroede, bij zware belasting, zelf ondersteuning biedt aan de rail. Voor de railroedes zijn er diverse opties einddoppen beschikbaar, kies zelf welk soort u wilt, in het bestelproces bij het product.

Bochten in railroede

Het buigen van een bocht is voor dit type railroede niet mogelijk, mede vanwege de zware kwaliteit. Indien dit wel gewenst is, bieden wij de 28mm railroede aan in 3 kleuren. Indien hierin verdere informatie gewenst is, kunt u ons hiervoor uiteraard benaderen middels telefoon 06 145 879 55 of mail naar verkoop@rails-en-roedes.nl

Railroede 35mm kopen

Het bestellen van een railroede 35 mm doet u gemakkelijk en snel online. Het kiezen van einddoppen, glijders en de montage kunt u eenvoudig aangeven in het bestelproces. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.