Toont alle 5 resultaten

Op zoek naar een design gordijnrail? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. Alle design gordijnrails, railroedes en schilderijrails worden behandeld met een siliconen spray. Dit zorgt ervoor dat zware en minder zware stoffen gemakkelijk door de rails glijden. Er zijn verschillende varianten beschikbaar. Welke dit zijn en wat het verschil is tussen de gordijnrails wordt hieronder verder toegelicht.

De DS design gordijnrail

Als u op zoek bent naar een gordijnrail met uitstraling, dan is de DS gordijnrails van Rails-en-Roedes een luxe en sierlijke optie. De DS gordijnrail is beschikbaar in drie kleuren: grijs, zwart en wit. Tevens is het mogelijk om de gordijnrail te voorzien van bochten. Waar de bochten moeten komen, kunt u aangeven in het bestelproces bij het desbetreffende product. Staat uw bocht er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een oplossing.

De RR design gordijnrail

Maar ook voor een eleganter uitstraling kunt u terecht bij Rails-en-Roedes. De RR gordijnrails zijn hiervoor geschikt. Deze gordijnrails zijn beschikbaar in twee varianten: de Evo en de Evo Ovaal. Het verschil is dat de Evo een rechtere vorm heeft en de Evo Ovaal een wat rondere vorm.
Voor elke gordijnrail kunt u kiezen uit verschillende plafondsteunen. Wilt u deze zichtbaar hebben in uw ruimte of kiest u toch liever voor een smartclick systeem? Ook dit kunt u aangeven bij het bestelproces van het desbetreffende product.

Design gordijnrail kopen?

Het bestellen van een design gordijnrail gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!