Toont alle 3 resultaten

Op zoek naar een DS gordijnrail? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De DS gordijnrail is een elegante gordijnrail. Het mooi vormgegeven design kan zowel in woningen als in kantooromgevingen geplaatst worden.

De montage van de gordijnrail

De DS gordijnrail is een handbediend systeem. Deze gordijnrail kan zowel aan de wand, als het plafond worden bevestigd. U kunt kiezen uit twee verschillende steunen: de standaard of de smartclick steunen. Voor de smartclick steunen verloopt de montage een stuk sneller. Doordat de runners a-symmetrisch zijn zorgen ze ervoor dat het gordijn iets voor de rail loopt. De DS gordijnrails worden standaard uitgevoerd met een draai-eindstop, aparte bijbestelling is niet nodig.

Kleuren en bochten gordijnrail

De DS gordijnrail kan worden geleverd in drie kleuren: grijs, wit en zwart. Tevens is het mogelijk om de gordijnrail te voorzien van bochten. Waar de bochten moeten komen, kunt u aangeven in het bestelproces bij het desbetreffende product. Staat uw bocht er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een oplossing.

DS gordijnrail kopen?

Het bestellen van een DS gordijnrail gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!