Toont alle 3 resultaten

DS Gordijnrail

De DS rail is een elegante gordijnrails. Het is een mooi vormgegeven design welke in zowel woningen als in kantooromgevingen geplaatst kunnen worden. De afgeronde rail valt weg tegen het plafond.

De DS gordijrails is een handbediend systeem. Deze rail kan zowel aan de wand als het plafond worden bevestigd. In sommige gevallen zijn de plafondsteunen en wandsteunen een kliksysteem waardoor montage sneller gerealiseerd kan worden. Voor de DS rail bieden wij ook wandafsteunen aan, deze zijn standaard uitgerust met het smartclick systeem. Doordat de runners a-symmetrisch zijn zorgen ze ervoor dat het gordijn iets voor de rail loopt. De DS gordijnrails worden standaard uitgevoerd met een draai-eindstop, aparte bijbestelling is niet nodig.

DS gordijnrail bestellen

De DS gordijnrail leveren wij in drie kleuren: grijs, wit en zwart. Heeft u een bocht nodig? Deze kunt u gemakkelijk aanvinken bij het bestellen. Omdat wij alle gordijnrails op maat maken hoeft u alleen de juiste maat door te geven. Heeft u vragen of een DS rail? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.