Toont alle 9 resultaten

Op zoek naar een railroede tot 6 meter? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De railroedes van 6 meter zijn leverbaar in drie verschillende maten: 20 mm, 28 mm en 35 mm en drie verschillende kleuren: wit, zwart en RVS. De railroedes kunnen 100% op maat worden gemaakt en zijn gefabriceerd met Europese kwaliteit.

De verschillende opties

Voor elk interieur: industrieel, design, luxe, landelijk of retro, is er een passende oplossing. U kunt daarom tijdens het bestelproces verschillende keuzes maken. Zo kiest u eerst welke wand of plafond steunen geschikt zijn voor uw interieur. Daarna kiest u de glijders en soort einddoppen voor uw railroede. De opties hierin zijn: basic, bol, kegel en cilinder. In het referentieveld kunt u aangeven om welke ruimte het gaat. Dit wordt op het geleverde pakket vermeld, dit scheelt u uitzoekwerk, handig!

Bochten in railroede

Ook voor een bocht in een railroede kunt u bij ons terecht. In het bestelproces bij de desbetreffende railroede kunt u eenvoudig aangeven waar de bochten moeten komen. De railroedes van Rails-en-Roedes zijn daarom ideaal voor in een erker. Staat uw bocht er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

De service van Rail-en-Roedes

Bij Rail-en-Roedes wordt uw railroede, schilderijrail, gordijnrail of gordijnroede voor uitlevering behandeld met een siliconen spray. Deze spray zorgt ervoor dat de glijders soepel door de rails glijden, ook bij de minder zware gordijnstoffen.

Railroede 6 meter kopen?

De bestelling van een railroede tot 6 meter doet u gemakkelijk en snel online. Heeft u hulp nodig bij de samenstelling van uw railroede systeem? Bel ons via 06 145 879 55 of mail naar verkoop@rails-en-roedes.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies!