Toont alle 9 resultaten

Op zoek naar een railroede tot 4 meter? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De railroedes van 4 meter zijn leverbaar in drie verschillende maten: 20 mm, 28 mm en 35 mm. De railroedes kunnen 100% op maat worden gemaakt en zijn gefabriceerd met Europese kwaliteit.

De mogelijkheden

De railroedes zijn te bestellen in drie verschillende uitvoeringen: RVS, wit en zwart. Het is mogelijk om zelf de steunen van de railroede te kiezen, zo kunt u een steun kiezen die past bij uw interieur. Daarnaast kunt u zelf de einddoppen samenstellen in het bestelproces. De opties hierin zijn: basic, bol, kegel en cilinder.

De service van Rail-en-Roedes

Bij Rail-en-Roedes wordt uw railroede, schilderijrail, gordijnrail of gordijnroede voor uitlevering behandeld met een siliconen spray. Deze spray zorgt ervoor dat de glijders soepel door de rails glijden, ook bij de minder zware gordijnstoffen.

Een bocht nodig?

Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, dit is voor onze productie afdeling geen probleem. Maak een keuze uit de getoonde bochten die wij voor u kunnen buigen. Staat uw bocht er niet bij? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij kijken graag samen met u naar een oplossing.

Railroede 4 meter kopen?

De bestelling van een railroede tot 4 meter doet u gemakkelijk en snel online. Heeft u hulp nodig bij de samenstelling van uw railroede systeem? Bel ons via 06 145 879 55 of mail naar verkoop@rails-en-roedes.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies!