Toont alle 2 resultaten

Schilderijrails kopen

Wilt u uw schilderij ophangen zonder boren? Maar houdt u er wel van om uw muurdecoratie regelmatig te verwisselen? Dan is een schilderijrails wellicht de oplossing voor u. Deze rails worden langs het plafond of aan de muur geplaatst, hier worden ophang haken aan gemonteerd en voilà u kunt uw schilderij gemakkelijk ophangen en verhangen zonder daar extra gaten voor te hoeven boren in uw muren. Het assortiment schilderijrails bestaat bij ons uit een een vierkante schilderijrails en een ronde schilderijrailsBij ons vindt u schilderijrails in de kleur wit en in diverse maten, u kunt ook uw schilderijrails op maat laten maken.

Hoe werkt een schilderijrails

Het systeem van de schilderijrails is te vergelijken met een traditionele gordijnrails. Middels een haakjes systeem wordt het ophangsysteem in de rails geschoven. In plaats van een gordijn, hangt u nu schilderijen of andere wanddecoratie op aan deze haakjes. Door dit glijsysteem zijn de schilderijen gemakkelijk te verhangen of op de juiste plek te hangen.

Schilderijrails accessoires

Met enkel de losse schilderijrails kunt u nog geen schilderijen ophangen. Hiervoor moet u een ophangset toevoegen aan uw bestelling. Tijdens het bestelproces wordt u hier al naar gevraagd. Denk dan gelijk aan de afwerking van uw schilderijrails. In het bestelproces kunt u ook gelijk aangeven welke vorm van montage u wilt gebruiken voor de rails, evenals einddoppen op uw rails. De einddoppen dienen gelijk als rem voor de ophangsets.

Over Rails en Roedes

Rails en Roedes heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel. Kunt u niet vinden wat u zoekt, heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie voor u overgaat tot uw aankoop? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!