Toont alle 4 resultaten

Gordijnroedes kopen

De gordijnroede is misschien wel het oudste ophangsysteem voor gordijnen dat we kennen. Maar ondanks de hoge leeftijd is de gordijn roede nog altijd een van de meest decoratieve ophangsystemen. Rails en Roedes geeft u de mogelijkheid om uw gordijnroedes naar wens samen te stellen, denk hierbij bijvoorbeeld aan kleur, zwart of rvs, ophangsystemen en de afwerking. Bij ons kun je gordijnroedes op maat laten maken. Ons assortiment gordijnroedes bestaat uit een roede 20mm en een roede 28mm.

Hoe werkt een gordijnroede?

Bij de gordijnroede wordt het gordijn door middel van ringen aan de roede (een buis) gehangen. Deze ringen worden hierbij veelal in de gordijnstof geslagen, waarna deze over de roede worden geregen. U kunt er ook voor kiezen om plooihaken aan uw gordijnen te bevestigen en hier een gordijnring aan te bevestigen. De roedes kunnen zowel aan een wand als aan het plafond worden bevestigd.

Accessoires voor de gordijnroedes

Om uw gordijnroede compleet te maken kunt u tijdens het bestelproces accessoires selecteren, zoals steunen waar de roede op komt te liggen, einddoppen, ringen en clips. De gordijnroede is leverbaar in het zwart en rvs. Voor beide kleuren leveren wij passende accessoires.

Al 15 jaar ervaring met raamdecoratie

Rails en Roedes heeft al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. En vind het nog altijd zeer belangrijk dat klanten met een tevreden gevoel de deur uitlopen. We helpen u dan ook graag bij het vinden van een gordijnsysteem dat bij u past. Mocht u niet vinden wat u zoekt of nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!