Toont alle 10 resultaten

Vitrage gordijnrail 

Bent u op zoek naar een gordijnrail vitrage? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De gordijnrails voor uw vitrage of inbetween gordijnen zijn beschikbaar in de kleuren: wit, zwart en grijs. De gordijnrails worden op maat gemaakt en kunnen worden gebogen. Naast de gordijnrails voor vitrage verkopen wij ook railroedes, gordijnroedes en schilderijrails.

Wat is vitrage?

Vitrage is een dunne transparante stof, die ervoor zorgt dat daglicht naar binnen wordt gelaten. De stof is van oorsprong een witte geweven structuur, maar wordt tegenwoordig ook vaak in andere kleuren gemaakt. Vitrage zorgt ervoor dat u wel naar buiten kunt kijken, maar mensen niet naar binnen kunnen kijken. Vitrage gordijnen worden tevens gebruikt als decoratie voor een woonkamer en vaak gecombineerd met overgordijnen, die juist weer voor verduistering zorgen. 

Vitrage gordijnrail ophangen

De gordijnrail voor vitrage kan in diverse bochten worden gebogen, welke dit zijn kunt u bekijken op onze desbetreffende product pagina. De gordijnrail kan naadloos tegen het plafond worden bevestigt met behulp van een plafondsteun, waardoor de steunen aan de voorzijde niet zichtbaar zijn. Gaat u de gordijnrail tussen twee muren bevestigen? Zorg er dan voor dat u 1 tot 2 cm van de totale lengtemaat afhaalt, zodat u de gordijnrail eenvoudiger kunt monteren. Meer tips over het meten en monteren van uw gordijnrail? Bekijk dan onze online meethulp

Accessoires gordijnrail vitrage

In het bestelproces van de gordijnrail kunt u kiezen uit een aantal opties. Denk bijvoorbeeld aan het soort glijder of de verschillende kleuren van een einddop. Ook is het mogelijk om te kiezen uit diverse montagesets voor verschillende ondergronden. Daarmee wordt het bevestigen van de vitrage gordijnrail gemakkelijker gemaakt. 

Gordijnrails vitrage kopen

Het bestellen van de vitrage gordijnrails gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!