Toont alle 8 resultaten

Op zoek naar een gordijnrail voor overgordijnen? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De gordijnrails zijn te bestellen in de kleuren: zwart, wit en grijs. De uitstraling van de gordijnrails zijn te onderscheiden in robuust en design, zo is er voor elk materiaal en kleur gordijn, een passende gordijnrail.

Overgordijnen

De naam zegt het eigenlijk al, maar overgordijnen worden vaak ingezet voor drie doeleinden: verduistering, isolatie en/of sfeer. De overgordijnen zijn gemaakt van verschillende materialen. Hoe dikker de stof, hoe beter het licht buiten wordt gehouden, ideaal voor bijvoorbeeld de warmere dagen. De overgordijnen zijn speciaal ontworpen in een bepaalde kwaliteit, dat het krimpbestendig en zijn kleur behoudt. De overgordijnen worden vaak gecombineerd met vitrage of inbetweens.

Normaal of smartclick systeem?

Een smartclick systeem onderscheid zich van de andere plafondsteunen, omdat de achterzijde van de steun netjes wordt afgedekt en niet zichtbaar is. Door de plafondsteun te bevestigen met de juiste afstand tussen de steunen, kunt u vervolgens eenvoudig de gordijnrail aan het smartclick systeem klikken. De handleiding meten en monteren helpt u met de verschillende stappen, zodat het een eenvoudig klusje wordt.

100% maatwerk

De gordijnrails voor overgordijnen worden op maat gemaakt. De gordijnrail is te bestellen in een maximale lengte van 7 meter. De gordijnrail is tevens geschikt voor erkers, u kunt bij elk product aangeven waar in de gordijnrail de bocht moet komen. In het bestelproces wordt gevraagd een referentie mee te geven. Hierin kunt u aangeven om welke ruimte het gaat. Dit wordt vervolgens gemeld op het geleverde pakket. Daardoor hoeft u niet eerst uit te zoeken welke rail, in welke ruimte hoort. Dit scheelt veel tijd, handig!

Gordijnrail overgordijn kopen?

Het bestellen van een gordijnrail voor een overgordijn gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!