Toont alle 10 resultaten

Op zoek naar een gordijnrail voor een vlinderplooi? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De gordijnrails worden op maat gemaakt en zijn te bestellen in een lengte tot 7 meter. De gordijnrails worden voor uitlevering behandeld met een siliconen spray. Deze spray zorgt ervoor dat de glijders soepel door de rails glijden, ook bij de minder zware gordijnstoffen.

Vlinderplooi, wat is het?

Een vlinderplooi wordt ook wel een dubbele plooi genoemd, omdat de plooi eruit ziet als een vlinder. Bij een dubbele plooi wordt de stof twee keer gevouwen in plaats van één keer. Daardoor is er ook meer stof nodig, dan bij een enkele plooi. Het gordijn valt daarentegen wel voller, wat zorgt voor een luxe uitstraling. In vlinderplooien wordt er ook nog onderscheid gemaakt in 8 en 12 cm plooiband. Hoe meer centimeters, hoe groter en strakker de ‘vlinder’ hangt.

Design gordijnrail

De vlinderplooi is een sierlijke plooi. Daar hoort ook een gordijnrail met een luxe uitstraling bij. De DS gordijnrails van Rails-en-Roedes is een geschikte optie. De DS gordijnrail is beschikbaar in drie kleuren: grijs, zwart en wit. Tevens is het mogelijk om de gordijnrail te voorzien van bochten. Waar de bochten moeten komen, kunt u aangeven in het bestelproces bij het desbetreffende product.

Robuust gordijnrail

Maar ook voor een industriële look bij de vlinderplooi kunt u terecht bij Rails-en-Roedes. De KS of RR zijn hiervoor geschikt. Deze gordijnrails zijn ook beschikbaar in wit, grijs en zwart. Voor elke gordijnrail voor de vlinderplooi kunt u kiezen uit verschillende plafondsteunen. Wilt u deze zichtbaar hebben in uw ruimte of kiest u toch liever voor een smartclick systeem? Ook dit kunt u aangeven bij het bestelproces van het desbetreffende product.

Gordijnrail vlinderplooi kopen?

Het bestellen van een gordijnrail voor een vlinderplooi gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!