Toont alle 9 resultaten

Bent u op zoek naar een railroede voor uw overgordijn? Dan kunnen wij u verder helpen met op maat gemaakte railroedes. Overgordijnen zijn over het algemeen gemaakt van een dikkere stof, zodat ze functioneel gebruikt kunnen worden voor isolatie, verduistering en / of het creëren van sfeer. Kies de juiste railroede voor uw overgordijn uit ons assortiment railroedes voor overgordijnen. Wij bieden zwarte railroedes, witte railroedes, maar ook railroedes in RVS. Allen zijn standaard te bestellen tot een maximale lengte van 600cm.

U kunt de railroede voor uw overgordijn eenvoudig samenstellen op onze website. Zo kunt u kiezen tussen rechte railroedes voor uw overgordijn, maar ook voor railroedes een bocht. Kies de juiste railroede bocht voor uw overgordijn uit ons getoonde aanbod railroedebochten. Kunt u de juiste railroedebocht niet vinden? Wij kunnen u helpen om een op maat gemaakte railroede inclusief de juiste bochten te bestellen. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen weten wij de juiste railroede oplossing voor uw overgordijn te vinden. U hoeft alleen nog maar de gewenste kleur, lengte en diameter van uw railroede te selecteren en wij regelen de rest voor u. Railroedes worden geleverd in de volgende diameters: RR railroede 20mm, RR railroede 28mm, RR railroede 35mm.

Railroede overgordijn kopen

De bestelling doet u gemakkelijk en snel. U kunt de overgordijn railroede eenvoudig online samenstellen en bestellen via onze website. Door een aanvullende opmerking toe te voegen in het referentieveld kunnen wij de railroede direct bij de juiste ruimte afleveren en hoeft u niet verder te zoeken. Heeft u vragen over onze producten of heeft u hulp nodig bij het samenstellen van de ideale railroede voor uw overgordijn? Neem dan contact met ons op via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij helpen u graag verder!