Toont alle 9 resultaten

Zoekt u een railroede inbetween? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het goede adres. Een inbetween railroede of een railroede voor een vitrage kan op maat geleverd worden door Rails-en-Roedes. Een inbetween is een lichtgewicht gordijn van licht doorlatende stof. Deze stof is dikker dan de stof van een vitrage. Hierdoor kunt u wel van binnen wel naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen kijken.

De verschillende inbetween railroedes

Vind ideale railroede voor uw inbetween gordijnen bij Rails-en-Roedes. Al onze railroedes worden afgewerkt met siliconen spray, zodat uw gordijnen soepel en geluidloos door de roede kunnen rollen. Gaat u voor een RR railroede 20mmRR railroede 28mmRR railroede 35mm of voor een RR Solid railroede? Deze verschillende soorten railroedes zijn leverbaar in de kleuren zwart, wit en RVS, zodat de railroede van uw inbetween passend gemaakt kan worden bij uw interieur.

De mogelijkheden in roedes

Ook de railroede voor een inbetween zijn leverbaar in verschillende kleuren. Gaat u liever voor een zwarte railroedewitte railroede of een railroede RVS? Daarnaast kunt u eenvoudig aangeven of u een rechte railroede wenst, of een railroede met een bocht in uw interieur past. Ons uitgebreide assortiment toont de meest voorkomende bochten in railroedes. Kunt u uw gewenste railroede bocht hier niet tussen vinden? Neem dan contact op om uw wensen door te spreken. Onze railroedes kunnen met en zonder bochten op maat gemaakt worden tot een lengte van 600cm.

Inbetween railroede kopen

Bestel eenvoudig uw nieuwe inbetween railroede via Rails en Roedes. Kies uw gewenste lengte, afwerking en kleur en wij regelen de rest voor u. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie kunnen wij u van de gewenste adviezen voorzien! Bestellen kan gemakkelijk en snel online. Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij helpen u graag verder!