Toont alle 3 resultaten

Op zoek naar een KS gordijnrail? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De KS gordijnrail is een handbediend railsysteem. Voor complexere situaties, zoals erkers, is deze gordijnrail ook geschikt. Omdat de rail in diverse bochten gebogen kan worden gebogen. De KS gordijnrail wordt standaard uitgevoerd met een draai-eindstop.

Bij Rails-en-Roedes worden alle KS gordijnrails, schilderijrails, railroedes en gordijnroedes voor uitlevering behandeld met een siliconen spray. Hierdoor glijden de glijders soepel door de rails. Ook bij minder zware gordijnstoffen.

Accessoires KS gordijnrail

Naast de standaard aangegeven artikelen die nodig zijn om de KS gordijnrails samen te stellen, zijn er ook accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan diverse uitvoeringen einddoppen, glijders en montagesets. Deze kunt u kiezen bij het desbetreffende artikel in het bestelproces.

Bochten in gordijnrail

Een bocht nodig voor de witte, zwarte of grijze KS gordijnrail? Ook hiervoor kun u bij ons terecht, dit is voor onze productie afdeling geen probleem. Maak een keuze uit de getoonde bochten die wij voor u kunnen buigen. Staat uw bocht er niet bij? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij kijken graag samen met u naar een oplossing.

KS gordijnrail kopen?

Het bestellen van een KS gordijnrail gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!