Toont alle 3 resultaten

KS gordijnrail in diverse kleuren en op maat

De KS gordijnrail is een handbediend railsysteem. Voor complexere situaties, bijvoorbeeld erkers, is de KS gordijnrails ook geschikt. Doordat de rail in diverse bochten gebogen kunnen worden zijn de gordijnrails daardoor eenvoudig te bevestigen aan wanden en plafonds. De KS gordijnrails worden allen standaard uitgevoerd met een draai-eindstop.

Bij Rails en Roedes worden alle gordijnrails, schilderijrails, railroedes en gordijnroedes voor uitlevering behandeld met een siliconen spray. Hierdoor glijden de glijders soepel door de rails. Ook bij minder zware gordijnstoffen.

Naast de standaard aangegeven artikelen die nodig zijn om de KS gordijnrails te assembleren, zijn er ook aanverwante artikelen beschikbaar. Denk hierbij aan diverse uitvoeringen eindstoppen, eindkappen en trekstangen voor de gordijnen. Kijk hiervoor in de aanverwante artikelen en het kopje “accessoires”. Onder het kopje “accessoires” vind u ook de vertraging glijders. Deze zijn uitermate geschikt voor de zwaardere gordijnen, welke na het open of dicht doen, nog wel eens willen verschuiven door het “zwaaien van het stofpakket”.

Een bocht nodig? Ook hiervoor kun u bij ons terecht, dit is voor onze productie afdeling geen probleem. Maak een keuze uit de getoonde bochten die wij voor u kunnen buigen. Staat uw bocht er niet bij? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij kijken graag samen met u naar een oplossing.

KS gordijnrail bestellen

De KS gordijnrail leveren wij in drie kleuren: zwart, grijs en wit. Een bocht nodig? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Tijdens het bestellen kunt een uit de getoonde bochten een keuze maken die wij voor u kunnen buigen. Wij maken alle gordijnrails op maat wat betekent dat u alleen de juiste maat hoeft door te geven. Heeft u vragen of een KS gordijnrail? Schroom niet om contact op te nemen.