Toont alle 10 resultaten

Zoekt u gordijnrail van 5 meter? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het goede adres. Alle gordijnrails worden op maat gemaakt, waardoor de wensen van de klant centraal staan. Door het duidelijke bestelproces van Rails-en-Roedes wordt het opmeten, bestellen en monteren van de gordijnrails heel gemakkelijk.

Typen gordijnrail in 5 meter

Rails-en-Roedes onderscheidt verschillende typen gordijnrails.
De R&R basic gordijnrail is uitvoerbaar in 5 meter en zelfs te verlengen met een verbindingsstuk tot een lengte van 7 meter. De basic gordijnrail is gemaakt van aluminium en wordt gesiliconiseerd, waardoor het gordijn geruisloos door de rail beweegt. Dit is tevens onze meest verkochte gordijnrail. De KS gordijnrail kan in bochten worden gebogen waardoor deze rail geschikt is voor complexere situaties, als bijvoorbeeld erkers. Ook deze gordijnrail is uitvoerbaar in 5 meter en gemakkelijk te monteren door de wandafstandsteunen met een smartclicksysteem.

De DS gordijnrail kan zowel in kantoorpanden als woningen geplaatst worden. Het is een elegant design, omdat de afgeronde rail wegvalt tegen het plafond en is uitermate geschikt voor wave gordijnen. Ook dit model is uitvoerbaar in 5 meter en te vergroten tot een maximum van 7 meter. De R&R evo gordijnrail wordt al jaren succesvol gebruikt door vele klanten. Door het subtiele design is de gordijnrail naadloos tegen het plafond te monteren, waardoor de steunen niet zichtbaar zijn aan de voorzijde. Ook dit model is uitvoerbaar in 5 meter en te vergroten tot een maximum van 6 meter.

Gordijnrails 5 meter bestellen

Het bestellen van de gordijnrails van Rails-en-Roedes is eenvoudig. U kunt tijdens het bestelproces aangeven welke lengte van de gordijnrails u nodig bent. Zoekt u gordijnrails van 5 meter? Voer dan de lengte 500 cm in. Doordat wij centimeters hanteren kunt u de afmetingen zo nauwkeurig mogelijk aan ons doorgeven, zodat de gordijnrails precies op maat worden geleverd. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.