Toont alle 10 resultaten

Op zoek naar een inbetween gordijnrail? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. Door het maatmerk is er voor elke situatie een passende gordijnrail. Alle inbetween gordijnrails worden gemaakt van een goede aluminium kwaliteit en standaard gesiliconiseerd. Uw gordijn zal hierdoor geruisloos door de rail gaan.

Inbetween gordijnrail

Een inbetween gordijn is half transparant en dikker dan vitrage gordijnen. Dit zorgt ervoor dat u wel naar buiten kunt kijken, maar er niet naar binnen kan worden gekeken. De inbetween gordijnen zijn ideaal voor in uw woonkamer of keuken, omdat het veel licht naar binnen laat schijnen. De gordijnen worden vaak ingezet voor decoratie, omdat het veel sfeer geeft. Maar de gordijnen bieden ook voldoende privacy.

De lengte en vorm van de rail

De gordijnrail voor de inbetween gordijnen van Rails-en-Roedes zijn beschikbaar in drie kleuren: wit, zwart en grijs. De gordijnrails zijn te bestellen in een lengte tot maar liefst 6 meter. De rails zijn ideaal voor bijvoorbeeld erkers, omdat de rail in diverse bochten kan worden gebogen. Om te bepalen of de rail ook gaat passen in uw situatie, kunt u ons overzicht van de bochten tijdens het bestelproces bekijken. Staat uw bocht er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een oplossing.

De keuze in accessoires

In het bestelproces van de desbetreffende inbetween gordijnrail kunt u kiezen uit verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de montage van de gordijnrail, moet dit een plafondsteun zijn of kiest u voor een smartklick systeem? Ook aan de verschillende ondergronden van de gordijnrail is gedacht. Rails-en-Roedes heeft een montageset voor beton, steen, gipswerk en hout. Op zoek naar tips en tricks voor het monteren van de gordijnrail? Bekijk dan onze handleiding meten en monteren. Daarmee wordt het monteren van de gordijnrail zeer eenvoudig.

Bij Rail-en-Roedes worden alle inbetween gordijnrails, railroedes en schilderijrails behandeld met een siliconen spray. Dit zorgt ervoor dat zware en minder zware stoffen gemakkelijk door de rails glijden.

Inbetween gordijnrail kopen?

Het bestellen van de inbetween gordijnrail gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!