Toont alle 4 resultaten

Op zoek naar een standaard gordijnrail? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De standaard gordijnrail is met een maximale lengte van 7 meter (te verlengen met een verbindingsstuk) een gemakkelijk te monteren gordijnrail. De gordijnrail is van goede aluminium kwaliteit. Doordat de rail standaard wordt gesiliconiseerd zal uw gordijn geruisloos door de rail gaan.

De keuze in accessoires

In het bestelproces van de desbetreffende standaard gordijnrail kunt u kiezen uit verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de montage van de gordijnrail, moet dit een plafondsteun zijn of kiest u voor een smartklick systeem? Ook aan de verschillende ondergronden van de gordijnrail is gedacht. Rails-en-Roedes heeft een montageset voor beton, steen, gipswerk en hout. Op zoek naar tips en tricks voor het monteren van de gordijnrail? Bekijk dan onze handleiding meten en monteren. Daarmee wordt het monteren van de gordijnrail zeer eenvoudig.

Bij Rails-en-Roedes worden alle standaard gordijnrails, railroedes en schilderijrails behandeld met een siliconen spray. Dit zorgt ervoor dat zware en minder zware stoffen gemakkelijk door de rails glijden.

Bochten in standaard gordijnrail

Het is mogelijk om de standaard gordijnrail te voorzien van bochten. Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld erkers. Om te bepalen of de rail ook gaat passen in uw situatie, kunt u ons overzicht van de bochten tijdens het bestelproces bekijken. Staat uw bocht er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een oplossing.

Standaard gordijnrail kopen?

Het bestellen van een standaard gordijnrail gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!