Enig resultaat

Op zoek naar een smalle gordijnrail? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De elegante RR gordijnrail Evo is een subtiele gordijnrail welke al vele jaren succesvol wordt geplaatst in vele projecten. Door middel van een plafondsteun kunt u gordijnrails naadloos tegen het plafond monteren, daardoor zijn de steunen aan de voorzijde niet zichtbaar.

Bij Rails-en-Roedes worden alle smalle gordijnrails, schilderijrails, railroedes en gordijnroedes voor uitlevering behandeld met een siliconen spray. Hierdoor glijden de glijders soepel door de rails. Ook bij minder zware gordijnstoffen.

Bochten smalle gordijnrail

De smalle gordijnrail is ideaal voor bijvoorbeeld erkers, omdat de rail in diverse bochten kan worden gebogen. Om te bepalen of de rail ook gaat passen in uw situatie, kunt u ons overzicht van de bochten tijdens het bestelproces bekijken. Staat uw bocht er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een oplossing.

Smalle gordijnrail kopen?

Het bestellen van een smalle gordijnrail gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!