Toont alle 4 resultaten

Op zoek naar een grote gordijnrail? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De robuuste maar ook designvolle DS en RR gordijnrails zijn de perfect oplossing. Bij Rails-en-Roedes worden alle grote gordijnrails, schilderijrails, railroedes en gordijnroedes voor uitlevering behandeld met een siliconen spray. Hierdoor glijden de glijders soepel door de rails. Ook bij zware gordijnstoffen.

Steunen voor grote gordijnrail

U kunt kiezen uit twee bevestigingssystemen. Een smartclick systeem onderscheidt zich van de andere plafondsteunen, omdat de achterzijde van de steun netjes wordt afgedekt en niet zichtbaar is. Door de plafondsteun te bevestigen met de juiste afstand tussen de steunen, kunt u vervolgens eenvoudig de grote gordijnrail aan het smartclick systeem klikken. De handleiding meten en monteren helpt u met de verschillende stappen, zodat het een eenvoudig klusje wordt.

Bochten grote gordijnrail

De grote gordijnrail is ideaal voor bijvoorbeeld erkers, omdat de rail in diverse bochten kan worden gebogen. Om te bepalen of de rail ook gaat passen in uw situatie, kunt u ons overzicht van de bochten tijdens het bestelproces bekijken. Staat uw bocht er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een oplossing.

Grote gordijnrail kopen?

Het bestellen van een grote gordijnrail gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!