Toont alle 4 resultaten

Een ronde gordijnrail gaat dankzij de mooie ronde afwerking helemaal op in het interieur. Bij Rails-en-Roedes zijn er vier keuzemogelijkheden: DS Gordijnrail Wit, DS Gordijnrail Zwart, DS Gordijnrail Grijs en RR Gordijnrail Evo Ovaal. Deze gordijnrails zijn stevig en een goede optie voor zware gordijnen. Ook kunnen gordijnrails met een ronde hoek zeer goed gecombineerd worden met waveplooi gordijnen.

Plafondrails ronde gordijnen

Wilt u de ronde gordijnrail bevestigen aan het plafond? Dat kan! Bij Rails-en-Roedes kunt u de montage zelf bepalen en heeft u de keuze uit meerdere plafondsteunen. Voor een snelle montage kiest u bijvoorbeeld voor de KS-DS plafondsteun smartklick + kap. De KS-DS plafondsteunen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Binnen een paar minuten stelt u op eenvoudige wijze uw op maat gemaakte ronde gordijnrail samen.

Gordijnrails rond wandmontage

Over het algemeen wordt een gordijnrail aan het plafond bevestigt. Mocht u de ronde gordijnrails liever aan de wand bevestigd hebben, dan zijn er ook meerdere montage opties met een KS-DS voorsprongsteun. Een voorsprongsteun zorgt voor ruimte tussen de wand en gordijnen, waardoor deze niet vlak langs de muur vallen. Deze wandsteun wordt voornamelijk gekozen bij plisségordijnen. De KS-DS voorsprongsteun zijn te verkrijgen in de kleuren zwart, wit en grijs.

Gordijnrails rond met bocht

Bij Rails-en-Roedes is het ook mogelijk om een ronde gordijnrail met bocht op maat te bestellen. De gordijnrails worden zorgvuldig naar uw wens gebogen. Bij de productpagina van de ronde gordijnrail kunt u aangeven in welk model u de bocht graag zou willen ontvangen. Hierin zijn een aantal keuzemogelijkheden. Het kan natuurlijk voorkomen dat de gewenste bocht er niet tussen staat. Mocht dit zo zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kijken we graag naar een oplossing.