Toont alle 8 resultaten

Bent u op zoek naar een railroede rond? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De ronde railroede geeft een elegante en luxe uitstraling aan uw interieur. De railroede is leverbaar in drie verschillenden kleuren: wit, zwart en RVS.

De afwerking van de railroede

De ronde railroedes zijn gemaakt met ronde wand of plafondsteunen. Alle onderdelen van de railroede zijn daarmee rond afgewerkt. Dit zorgt voor een rustige uitstraling. U kunt ervoor kiezen om de kleur van de einddoppen in dezelfde kleur te bestellen, als de railroede. Maar het kan ook een ander effect geven wanneer er wordt gekozen voor een andere kleur. Daarmee is er voor ieder interieur een passende oplossing.

De kwaliteit en service

De railroedes van Rails-en-Roedes worden helemaal op maat gemaakt en zijn gefabriceerd met Europese kwaliteit. De railroedes worden voor uitlevering behandeld met een siliconen spray. Hierdoor glijden de glijders soepel door de rails. Ook bij minder zware gordijnstoffen.

Railroede rond kopen?

Het bestellen van een railroede rond doet u gemakkelijk en snel online. Het kiezen van einddoppen, glijders en de montage kunt u eenvoudig aangeven in het bestelproces. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen, via 06 145 879 55 of mail naar verkoop@rails-en-roedes.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies!