Toont alle 4 resultaten

Op zoek naar een gordijnroede voor aan uw plafond? Dan bent u bij Rails en Roedes aan het juiste adres. De lengte van de gordijnroedes zijn in te stellen naar uw gewenste situatie, tot een maximum van 380 cm. De gordijnroede wordt geleverd met een ring met (beschermende) inleg en is geschikt voor zware gordijnen.

Maten gordijnroedes plafond

De R&R 20 mm gordijnroede is leverbaar in twee verschillende kleuren, namelijk RVS en zwart. Door middel van ringen kan de gordijnstof aan de roede worden opgehangen.

De R&R 28 mm gordijnroede is de oplossing voor uw gordijn. De gordijnroede is ook in deze maat leverbaar in de kleuren RVS en zwart. En de gordijnstof wordt ook door middel van ringen aan de roede opgehangen.

Levering gordijnroede plafond

Bij Rails en Roedes worden uw gordijnroede, railroedes, schilderijrails en gordrijnrails voor uitlevering behandeld met een siliconen spray. Deze spray zorgt ervoor dat de ringen soepel over de roedes glijden, ook bij de zwaardere gordijnstoffen.

Accessoires gordijnroedes 

Naast de standaard aangegeven artikelen die nodig zijn om de gordijnroede samen te stellen, zijn er ook aanverwante artikelen beschikbaar voor de plafond gordijnroede. Denk hierbij aan diverse uitvoeringen trekstangen voor de gordijnen, loodveters voor verzwaring van de gordijnen, vliesband in diverse breedtes en gordijnhaken. Kijk hiervoor in de aanverwante artikelen en het kopje “accessoires”.

Gordijnroede wand

Op zoek naar een gordijnroede voor aan de wand? Bekijk dan de gordijnroede wand pagina en ontdek de mogelijkheden voor u. Voor vragen of vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen.