Gordijnrails tot 7 meter

Al onze gordijnrails worden uit één stuk geleverd. Hierdoor is het gordijn altijd gemakkelijk te bedienen. In ons assortiment vindt u diverse soorten gordijnrails. Van wit en zwart, rond en vierkant, wandmontage en plafondmontage tot op maat gemaakte Gordijnrails. De lengtes zijn er tot maximaal 7 meter. Dit verschilt per type rail en / of kleur.

Railroedes tot 6 meter

Railroedes zijn in diverse soorten en kleuren te verkrijgen. Zo kunt u bij ons terecht voor Railroedes in het zwart, wit of rvs maar ook voor verschillende vormen zoals rond, vierkant, recht en gebogen railroedes. De Railroedes worden uit één stuk geleverd en de lengtes zijn er tot maximaal 6 meter.

Gordijnroedes tot 3,80 meter

Bij Rails en Roedes vindt u verschillende soorten Gordijnroedes. Zo kunt u bij ons zwarte of rvs gordijnroedes aanschaffen en kunt u kiezen uit een wand of plafond montage. Alle Gordijnroedes worden geleverd uit één stuk, hierdoor kunt u het gordijn altijd makkelijk bedienen. De lengtes zijn er tot maximaal 3,8 meter. Deze lengte is kleiner dan bijvoorbeeld de erg populaire railroedes. Dit komt omdat er bij het gebruik van een gordijnroede maximaal 3 steunen gebruikt kunnen worden, aan beide uiteinden 1 en in het midden waar u het gordijn sluit.

Al onze producten worden uit 1 stuk geleverd. Hierdoor is het gordijn altijd gemakkelijk te bedienen en heeft u geen vervelende strubbelingen die bijvoorbeeld voorkomen bij het gebruik van opgedeelde rails of een uitschuifbare rail.

 

Betaalmogelijkheden