Toont alle 6 resultaten

Bent u op zoek naar een railroede gebogen? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De gebogen railroedes geven een sierlijke en luxe uitstraling aan uw interieur. De railroedes zijn leverbaar in de kleuren: wit, zwart en RVS in de afmeting: 20 en 28 mm.

De kwaliteit en service

De railroedes van Rails-en-Roedes worden helemaal op maat gemaakt en zijn gefabriceerd met Europese kwaliteit. De railroedes worden voor uitlevering behandeld met een siliconen spray. Hierdoor glijden de glijders soepel door de rails. Ook bij minder zware gordijnstoffen.

De afwerking van de railroede

Tijdens het bestelproces voor de gebogen railroedes kunt u kiezen uit: verschillende steunen, de vorm en kleur van de einddoppen en de mogelijkheden van de glijders. Ook kunt u een referentie meegeven. Geef hierbij aan in welke ruimte de railroede wordt gemonteerd. Dit wordt vervolgens vermeld op het geleverde pakket. Dit scheelt u weer uitzoekwerk, handig!

Railroede gebogen kopen?

Het bestellen van een railroede gebogen doet u gemakkelijk en snel online. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen, via 06 145 879 55 of mail naar verkoop@rails-en-roedes.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies!