Toont alle 6 resultaten

Op zoek naar een vierkante gordijnrail? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. Alle vierkante gordijnrails, railroedes en schilderijrails worden behandeld met een siliconen spray. Dit zorgt ervoor dat zware en minder zware stoffen gemakkelijk door de rails glijden. Er zijn verschillende varianten beschikbaar. Welke dit zijn en wat het verschil is tussen de gordijnrails wordt hieronder verder toegelicht.

KS gordijnrail vierkant

De KS gordijnrail vierkant is beschikbaar in drie kleuren: zwart, wit en grijs. Ook is het mogelijk om de gordijnrail te voorzien van bochten. Bekijk de verschillende varianten bij het desbetreffende product in het bestelproces. Staat uw bocht er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een oplossing.

RR gordijnrail vierkant

Rails-en-Roedes maakt onderscheid in drie verschillende vierkante gordijnrails: de gordijnrail basic, gordijnrail evo en de gordijnrail large. De gordijnrail basic is de meest verkochte gordijnrail. Het verschil in de andere twee vierkante gordijnrails is dat het design van de gordijnrail evo elegant is en het design van de gordijnrail large wat meer robuust is.

Vierkant gordijnrail kopen?

Het bestellen van een vierkante gordijnrail gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!