Toont alle 10 resultaten

Op zoek naar een gordijnrail tot 6 meter? Dan bent u bij Rails-en-Roedes aan het juiste adres. De gordijnrails zijn te bestellen in drie kleuren: wit, zwart en grijs. Er wordt onderscheid gemaakt in design en robuuste gordijnrails. Met bijvoorbeeld de zwarte gordijnrail tot 6 meter creëert u een industriële look. Daarentegen zorgt de witte gordijnrails voor meer een elegante sfeer. Door de scherpe prijzen en de verschillende producten van Rails-en-Roedes is er voor elke situatie een passende gordijnrail.

Normaal of smartclick systeem?

Een smartclick systeem onderscheidt zich van de andere plafondsteunen, omdat de achterzijde van de steun netjes wordt afgedekt en niet zichtbaar is. Door de plafondsteun te bevestigen met de juiste afstand tussen de steunen, kunt u vervolgens eenvoudig de gordijnrail van 6 meter aan het smartclick systeem klikken. De handleiding meten en monteren helpt u met de verschillende stappen, zodat het een eenvoudig klusje wordt.

Gordijnrail lengte 6 meter

De gordijnrails worden op maat gemaakt. De gordijnrail is te bestellen in een lengte van 6 meter. De gordijnrail is tevens geschikt voor erkers, u kunt bij elk product aangeven waar in de gordijnrail de bocht moet komen. In het bestelproces wordt gevraagd een referentie mee te geven. Hierin kunt u aangeven om welke ruimte het gaat. Dit wordt vervolgens gemeld op het geleverde pakket. Daardoor hoeft u niet eerst uit te zoeken welke rail, in welke ruimte hoort. Dit scheelt veel tijd, handig!

Gordijnrail 6 meter kopen?

Het bestellen van een gordijnrail van 6 meter gaat gemakkelijk en snel. Rails-en-Roedes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gordijnsystemen en raamdecoratie. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, via verkoop@rails-en-roedes.nl of 06 145 879 55. Wij staan u graag te woord!